Науково-технологічний фестиваль SCIENCE & TECH FEST OL
- вівторок, 28 травня 2024 р.
- Новини кафедри хімії та експертизи харчової продукції
У суботу, 25 травня, у м. Львів відбувся масштабний всеукраїнський науково-технологічний фестиваль SCIENCE & TECH FEST OL, який об’єднав зацікавлену спільноту з різних регіонів України – молодь, науковців, інженерів, стартаперів, представників бізнесу та владу у поклику знаходження рішень, налагодження зв'язків та створення інновацій для позитивних змін у всіх сферах життя.
Відбулась щорічна студентська наукова конференція з міжнародною участю
- пʼятниця, 19 квітня 2024 р.
- Новини кафедри хімії та експертизи харчової продукції
На цьому тижні відбулася чергова щорічна студентська наукова конференція. Вже традиційно в секції "Хімія та Харчові технології" свої доповіді також представили студенти з Румунії (Сучавський університет Штефан чел Маре) та Польщі (Краківська політехніка ім. Т. Костюшки).
4 етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з хімії у Чернівцях
- вівторок, 26 березня 2024 р.
- Новини кафедри хімії та експертизи харчової продукції
Понад 100 юних хіміків-школярів з 22 областей України приїхали в Чернівці на ІV етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з хімії. Практичний тур протягом 23-24 березня 2024 р відбувався на базі Навчально-наукового Інституту біології, хімії та біоресурсів ЧНУ ім. Юрія Федьковича.
Шевченківські читання
- понеділок, 4 березня 2024 р.
- Новини кафедри хімії та експертизи харчової продукції
Студентка 1-го курсу спеціальності “Харчові технології” Кравченко Ольга (124 група) взяла участь у першому турі конкурсу читців творів Тараса Шевченка, який відбувся у ЧНУ 29 лютого і був приурочений 210-й річниці від дня народження великого Кобзаря.
Благодійний ярмарок на підтримку ЗСУ
- пʼятниця, 23 лютого 2024 р.
- Новини кафедри хімії та експертизи харчової продукції
Студенти Навчально-наукового інституту біології, хімії та біоресурсів невгамовно продовжують збір коштів на підтримку ЗСУ. Цього разу метою збору було придбання автомобіля для 2 розвідроти 37 бригади морської піхоти.
Відбувся ІІ етап Всеукраїнського конкурсу-захисту учнівських науково-дослідних робіт
- понеділок, 19 лютого 2024 р.
- Новини кафедри хімії та експертизи харчової продукції
В суботу 17 лютого відбувся ІІ етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Буковинської Малої академії наук, членів наукових товариств, об’єднань (2023/2024 н.р.) у секціях "Загальна та неорганічна хімія", "Органічна хімія та біохімія".
Практичне заняття на базі Чернівецької регіональної державної лабораторії
- четвер, 9 листопада 2023 р.
- Новини кафедри хімії та експертизи харчової продукції
Базовим компонентом формування продовольчої безпеки є забезпечення належної якості та безпеки продуктів харчування. Адже продовольча безпека має гарантувати не лише наявність, різноманітність та доступність продовольства, а також його високу якість та безпечність споживання для людини.