Перейти до основного вмісту
друге місце на міжнародній конференції в Румунії

Студентка ОП "Якість та безпека харчової продукції" здобула друге місце на міжнародній конференції в Румунії

Студентка третього курсу ОП "Якість та безпека харчової продукції", Заболотня Майя, яка зараз вчиться в Сучаві за програмою Еразмус плюс на факультеті Facultatea de Inginerie alimentară, взяла участь в 11 International conference for students “Student in Bucovina”

Читати далі
Вітаємо магістрів-хіміків з успішним захистом!

Вітаємо магістрів-хіміків з успішним захистом!

На кафедрі хімії та експертизи харчової продукції відбувся успішний захист магістерських робіт здобувачів вищої освіти за спеціальністю 102 Хімія.

Читати далі
Essco coffee

Зустріч зі стейкхолдерами

Нещодавно відбулась робоча зустріч зі стейкхолдерами - працівниками компанії Essco coffee, серед яких наш випускник Максим Ядернюк, а також президент SCA Ukraine Крістіна Гавриш. Метою зустрічі було обговорення детальних аспектів кваліфікаційної роботи студента Івана Граба, який проходив виробничу практику в Essco coffee та має намір продовжити свою кар'єру в цій компанії.

Читати далі
Передзахист магістерських робіт

Відбувся попередній захист магістерських робіт спеціальності 102 "Хімія"

На кафедрі хімії та експертизи харчової продукції відбувся попередній захист магістерських робіт здобувачів вищої освіти за спеціальністю 102 Хімія.

Читати далі
Скринька довіри

Обговорення питань зі "скриньки довіри"

В кінці семестру на кафедрі хімії та експертизи харчової продукції для студентів організовано «скриньку довіри» - в загальнодоступному місці розміщена скринька, в якій студенти мали можливість залишити у письмовій формі свої зауваження, пропозиції щодо освітнього процесу та інші питання, які їх турбують.

Читати далі
МАН

Лабораторне заняття для учнів Малої академії наук

Сьогодні відбулося лабораторне заняття з органічної хімії для слухачів Малої академії наук, яке провела доцент кафедри хімії та експертизи харчової продукції Ольга Василівна Скрипська, а допомогала їй випускниця МАН Юлія Франко.

Читати далі
екскурсія на кафедрі

Екскурсія на кафедру учнів Рукшинського ліцею

Учні Рукшинського ліцею здійснили захоплюючу екскурсію на кафедру хімії та експертизи харчової продукції і заглянути в таємничий і цікавий світ лабораторій загальної, неорганічної та аналітичної хімії, а також аналізу якості харчової продукції.

Читати далі
Василина Копач

З Всесвітнім днем науки!

Вітаємо старшу наукову співробітницю кафедри Василину Копач з отриманням іменної стипендії Чернівецької міської ради молодим вченим за високі досягнення перед міською громадою

Читати далі
Практичне заняття з учнями Герцаївського ліцею

Практичне заняття з учнями Герцаївського ліцею

6 листопада на кафедрі відбулося практичне заняття з хімії для учнів Герцаївського ліцею «Георге Асакі», яке провели доцентка кафедри хімії та експертизи харчової продукції Ольга Василівна Скрипська та студент магістратури Сергій Володимирович Балінов.

Читати далі
Баль-Прилипко

Знайомство з потенційними стейкхолдерами та розширення співпраці у сфері харчових технологій

З метою розширення співпраці та в рамках стажування й підвищення кваліфікації керівного та професорсько-викладацького складу, декан факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК Національного університету біоресурсів і природокористування України, д.т.н., професор Лариса Баль-Прилипко, відвідала Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича.

Читати далі
Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності