Перейти до основного вмісту
День добрих слів

День добрих слів і цінних розмов

Сьогодні, 8 травня, Соціально-психологічний центр ЧНУ провів для наших студентів психологічний тренінг. До зустрічі долучилися і студенти спеціальності 102 Хімія. Говорили про: про самооцінку та як її підтримувати, про власні цінності та те, що насправді важливе для кожного з нас, за що ми любимо й цінуємо себе та людей поруч.

Читати далі
Еразмус Майя і Настя

Учасниці програми Erasmus+ поділились досвідом

В рамках наукового гуртка відбулась зустріч зі студентками нашої кафедри Майєю Заболотньою та Анастасією П'ясецькою, які в минулому семестрі брали участь у програмах академічної мобільності Erasmus+.

Читати далі
Експериментальний простір

Цікаві досліди, дегустації і не тільки в "Експериментальному просторі"

30 квітня студенти і працівники кафедри хімії та експертизи харчової продукції взяли участь у Експериментальному просторі, організованого нашим інститутом. Також були присутні стейкхолдери: студенти та випускники - крафтові виробники та представники харчової галузі, які презентували свою продукцію.

Читати далі
Рошаль

Люмінесценція в хімії: від теорії до аналітичних методів

15 квітня 2025 року на кафедрі хімії та експертизи харчової продукції відбулася науково-популярна лекція на тему "Люмінесценція", яка зібрала студентів та співробітників кафедри.Запрошеним лектором виступив провідний український вчений у галузі хімії – доктор хімічних наук, професор Олександр Давидович Рошаль, директор Інституту хімії Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна.

Читати далі
Клуж Напока

Стажування в рамках програми Erasmus+ Staff Mobility for Training

Завідувач кафедри хімії та експертизи харчової продукції Анастасія Сачко пройшла науково-педагогічне стажування в університеті Бабеша-Бояйі, м. Клуж Напока, Румунія. Стажування складалось з наукової та педагогічної частин. Педагогічна включала читання декількох лекцій в межах плану стажування, а наукова - роботу в лабораторії спектрального аналізу факультету загальної хімії.

Читати далі
Синево

Екскурсія в лабораторію Синево

11 квітня 2025 року студенти Навчально-наукового інституту біології, хімії та біоресурсів відвідали одну із медичних лабораторій Сінево, яка працює у Чернівцях. Сінево Україна є частиною міжнародної мережі діагностичних центрів Synevo, що входить до складу європейського медичного холдингу Medicover.

Читати далі
Студенти Вищого комерційного училища

Лабораторне заняття для студентів Вищого комерційного училища

В рамках профорієнтаційної роботи зі студентами фахової передвищої освіти викладачі кафедри хімії та експертизи харчової продукції провели лабораторні заняття зі студентами 1-го курсу Вищого комерційного училища спеціальності "Харчові технології".

Читати далі
Довганюк

Анастасія Довганюк – серед переможців Всеукраїнського конкурсу наукових робіт

8-9 квітня 2025 р. у форматі відеоконференції відбулася підсумкова науково-практична конференція ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Харчові технології» 2024-2025 н.р., у якій взяли участь 22 здобувачі з 16 закладів вищої освіти України. Для об’єктивного оцінювання наукових робіт до складу конкурсної комісії увійшли провідні науковці з різних закладів вищої освіти.

Читати далі
 гостьова лекція-зустріч

Відбулась гостьова лекція-зустріч на тему "Кількісні методи аналізу у фармацевтичній хімії"

2 квітня 2025 року на кафедрі хімії та експертизи харчової продукції відбулась зустріч для студентів 3-5 курсів спеціальності «Хімія» із Володимиром Олексійовичем Грудьком, кандидатом фармацевтичних наук зі спеціальності фармацевтична хімія і фармакогнозія, який до початку повномасштабного вторгнення працював доцентом кафедри фармацевтичної хімії Національного фармацевтичного університету, м. Харків.

Читати далі
Екскурсія до Чернівецької філії ДП «ІВАНО-ФРАНКІВСЬКСТАНДАРТМЕТРОЛОГІЯ»

Ознайомлення з роботою акредитованої випробувальної лабораторії

Студенти 2-го курсу спеціальності "Харчові технології" ознайомились з роботою випробувальної лабораторії Чернівецької філії ДП «ІВАНО-ФРАНКІВСЬКСТАНДАРТМЕТРОЛОГІЯ».

Читати далі
Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності