Перейти до основного вмісту
Відкрита зустріч в рамках акредитаційної експертизи ОП "Якість та безпека харчової продукції"

Шановні учасники освітнього процесу, стейкголдери, роботодавці!

Запрошуємо Вас взяти участь у відкритій дистанційній зустрічі з експертною групою щодо акредитації  освітньої програми «Якість та безпека харчової продукції» (ID 56495) у Чернівецькому національному університеті імені Юрія Федьковича

Відкрита зустріч з експертною групою: ID 56495 Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, ОП «Якість та безпека харчової продукції»

Час: 13 березня 2025 15:20 - 15:50

Підключитись до конференції: Веб-посилання https://us02web.zoom.us/j/87536437123?pwd=pg9bpBm2kOGEMiALlUgusbpac6zpa6.1

Ідентифікатор конференції: 875 3643 7123

Пароль: 2025

Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності