
- 15:20 - 15:50, четвер, 13 березня 2025
- Конференція Zoom
Шановні учасники освітнього процесу, стейкголдери, роботодавці!
Запрошуємо Вас взяти участь у відкритій дистанційній зустрічі з експертною групою щодо акредитації освітньої програми «Якість та безпека харчової продукції» (ID 56495) у Чернівецькому національному університеті імені Юрія Федьковича
Відкрита зустріч з експертною групою: ID 56495 Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, ОП «Якість та безпека харчової продукції»
Час: 13 березня 2025 15:20 - 15:50
Підключитись до конференції: Веб-посилання https://us02web.zoom.us/j/87536437123?pwd=pg9bpBm2kOGEMiALlUgusbpac6zpa6.1
Ідентифікатор конференції: 875 3643 7123
Пароль: 2025