
- пʼятниця, 1 листопада 2024 р.
- Новини кафедри хімії та експертизи харчової продукції
З метою розширення співпраці та в рамках стажування й підвищення кваліфікації керівного та професорсько-викладацького складу, у жовтні 2024 року декан факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК Національного університету біоресурсів і природокористування України, д.т.н., професор Лариса Баль-Прилипко, відвідала Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича.
Під час візиту Лариса Вацлавівна ознайомилася з освітніми програмами, які реалізує кафедра, оглянула матеріально-технічну базу та обговорила ключові проблеми й труднощі, що виникають у роботі. Також були розглянуті перспективи потенційної співпраці між університетами. Особливу увагу приділили освітній програмі "Якість та безпека харчової продукції", яка є близькою за тематикою до напряму факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК НУБіП.
"Враження від стажування дуже позитивні. Безмежно вдячна за теплу атмосферу, обмін педагогічним досвідом, активні дискусії, неформальне спілкування та мандрівки історичними місцями Чернівців. Сподіваємося, що нові знайомства сприятимуть розширенню міждисциплінарних зв’язків між навчальними закладами", – зазначила Лариса Вацлавівна.
Такі зустрічі сприяють встановленню партнерських відносин, обговоренню актуальних потреб ринку та можливостей для студентів і викладачів щодо стажувань, практичної підготовки та працевлаштування. Завдяки активному діалогу з потенційними стейкхолдерами університет може покращувати освітні програми, враховуючи сучасні вимоги та тренди, а також формувати нові підходи до навчання та наукової роботи.