Перейти до основного вмісту
Засідання

В середу 28 травня 2025 року на кафедрі хімії та експертизи харчової продукції відбулося підсумкове засідання за участі викладачів та студентів. У рамках зустрічі було урочисто вручено сертифікати учасникам студентської наукової конференції, а також подяки студентам за активну участь у житті кафедри, організації експериментального простору, наукових пікніків та інших  заходів.

Завідувач кафедри Анастасія Сачко відзначила високий рівень студентських доповідей та зацікавленість у дослідницькій діяльності та подякувала студентам за активну участь у житті кафедри та університету.

Щиро вітаємо всіх відзначених студентів і бажаємо нових досягнень та натхнення на шляху до професійного становлення!

Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності