Перейти до основного вмісту
Технології та експертиза субтропічних продуктів

На суспільне обговорення виставляється проект освітньої програми другого рівня вищої освіти "Технології та експертиза субтропічних продуктів". Програма буде реалізована на базі Навчально-наукового інституту біології, хімії та біоресурсів спільно з підприємствами, що займаються переробкою кави. Випускова кафедра — хімії та експертизи харчової продукції.

Освітня програма охоплює питання технології обробки кави, чаю та какао, а також оцінки якості та безпечності вихідної сировини та готової продукції на її основі.

Відгуки, питання, побажання, пропозиції та зауваження можна надсилати на адресу: an.sachko@chnu.edu.ua.

Запрошуємо до активної участі у обговоренні!

Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності