
- понеділок, 17 лютого 2025 р.
- Новини кафедри хімії та експертизи харчової продукції
На суспільне обговорення виставляється проект освітньої програми другого рівня вищої освіти "Технології та експертиза субтропічних продуктів". Програма буде реалізована на базі Навчально-наукового інституту біології, хімії та біоресурсів спільно з підприємствами, що займаються переробкою кави. Випускова кафедра — хімії та експертизи харчової продукції.
Освітня програма охоплює питання технології обробки кави, чаю та какао, а також оцінки якості та безпечності вихідної сировини та готової продукції на її основі.
Відгуки, питання, побажання, пропозиції та зауваження можна надсилати на адресу: an.sachko@chnu.edu.ua.
Запрошуємо до активної участі у обговоренні!