Перейти до основного вмісту
Захист бакалаврських робіт

17–18 червня 2025 року на кафедрі хімії та експертизи харчової продукції ННІБХБ відбувся захист кваліфікаційних бакалаврських робіт студентів освітньої програми «Хімія». Ці два дні стали справжнім святом науки, де кожен студент мав змогу продемонструвати результати своєї наполегливої праці, наукового пошуку, глибокі знання в галузі хімії, вміння критично аналізувати наукову літературу, проводити експериментальні
дослідження та представляти результати своєї роботи.

Під час захисту було представлено дослідження у таких напрямах, як створення емульсійних систем, вивчення фазових рівноваг у перовскітах, синтез і дослідження властивостей нових органічних сполук, аналіз реологічних властивостей сумішей бензин-полістирен, визначення антиоксидантних властивостей похідних 5-бензиліденбарбітуратової і 5-бензилідентіобарбітурової кислот, а також ідентифікація складу ефірних олій, зубних паст, застосування наночастинок у фармацевтичній галузі та вилучення нано- та мікропластику при проведенні процесів водопідготовки. Такі тематики свідчать про актуальність обраних напрямів і їх практичну значущість у різних галузях науки та промисловості.

Екзаменаційна комісія на чолі з Грозав Аліною  Миколаївною (к.х.н., доцент кафедри медичної та фармацевтичної хімії Буковинського державного медичного університету) та членами комісії Скрипською О.В. (к.х.н., доцент кафедри хімії та експертизи харчової продукції ННІБХБ) та Стрєбєжєвим В.М. (к.ф.-м.н., доцент кафедри електроніки та енергетики ІФТКН) високо оцінила рівень підготовки здобувачів, відзначивши їхнє вміння аргументовано відповідати на запитання, формулювати обґрунтовані наукові висновки, використовувати сучасні наукові підходи та демонструвати зацікавленість у подальшому професійному розвитку.

Вітаємо наших студентів із успішним завершенням важливого етапу навчання! Бажаємо впевненості у власних силах, реалізації у професії, натхнення до нових звершень і подальших дослідницьких досягнень!

Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності