Перейти до основного вмісту
Експериментальний простір

30 квітня студенти і працівники кафедри хімії та експертизи харчової продукції взяли участь у Експериментальному просторі, організованого нашим інститутом. Також були присутні стейкхолдери: студенти та випускники - крафтові виробники та представники харчової галузі, які презентували свою продукцію.

Захід з цікавістю відвідали як школярі так і дорослі, які мали змогу брали участь в цікавих експериментах, дегустували продукцію, відкривали для себе щось нове, а також долучитися до благодійності.

Зважаючи на кількість присутніх відвідувачів та їх зацікавленість, захід вдався. Велика подяка студентам та стейкхолдерам за активну участь.

Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності