Перейти до основного вмісту
Фаховий коледж

В четвер 24 жовтня асистенти кафедри Дійчук В.В. та Сема О.В. провели лабораторне заняття для студентів Чернівецького фахового коледжу економіки і права спеціальності 181 "Харчові технології" на тему "Інструментальні експрес-методи дослідження якості харчових продуктів".

Студенти мали можливість дослідити показники якості молока, масла, яєць, овочів, фруктів та безалкогольних напоїв, використовуючи такі прилади як аналізатор молока, люміноскоп, рН-метр, іономір, рефтрактометри. Сподіваємось на подальшу співпрацю і запрошуємо студентів коледжу продовжити навчання в нашому університеті за цією ж спеціальністю.

Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності