Перейти до основного вмісту
HACCP

У середу 2 жовтня відбулася робоча зустріч здобувачів вищої освіти ОП "Якість та безпека харчової продукції" з представником роботодавця - очільницею контролю якості компанії Bacara Coffee Надією Яцик з елементами практичного заняття в рамках курсу "Організація HACCP на підприємствах харчової промисловості" та студентського наукового гуртка "Хімія та харчові технології"

На зустрічі студенти спеціальностей "Харчові технології" та "Біотехнології та біоінженерія" ознайомилися з особливостями впровадження системи контролю якості на виробничих потужностях та закладах громадського харчування компанії. 
Дякуємо за змістовну та цікаву інформацію та сподіваємось на подальшу співпрацю.

 

Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності