
- четвер, 3 жовтня 2024 р.
- Новини кафедри хімії та експертизи харчової продукції
У середу 2 жовтня відбулася робоча зустріч здобувачів вищої освіти ОП "Якість та безпека харчової продукції" з представником роботодавця - очільницею контролю якості компанії Bacara Coffee Надією Яцик з елементами практичного заняття в рамках курсу "Організація HACCP на підприємствах харчової промисловості" та студентського наукового гуртка "Хімія та харчові технології"
На зустрічі студенти спеціальностей "Харчові технології" та "Біотехнології та біоінженерія" ознайомилися з особливостями впровадження системи контролю якості на виробничих потужностях та закладах громадського харчування компанії.
Дякуємо за змістовну та цікаву інформацію та сподіваємось на подальшу співпрацю.