Перейти до основного вмісту
Су-від

Сьогодні, 15 жовтня, студенти 2 курсу спеціальності 181 "Харчові технології" відвідали Red Hops Pub в центрі Чернівців. Метою відвідин було практичне знайомство з технологією Sous Vide (Су-від), про яку вони слухали на лекціях з вибіркового курсу "Технологія молекулярної кухні". Шеф-кухар закладу, пані Альона, познайомила студентів із принципом роботи обладнання, показала всі стадії технологічного процесу, а на додачу почастувала, виготовленими за допомогою апарату Sous Vide, курячим м'ясом, рибою та десертом.

Щиро дякуємо власникам та персоналу Red Hops Pub за практичне заняття та теплий прийом!

Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності