
- вівторок, 15 жовтня 2024 р.
- Новини кафедри хімії та експертизи харчової продукції
Сьогодні, 15 жовтня, студенти 2 курсу спеціальності 181 "Харчові технології" відвідали Red Hops Pub в центрі Чернівців. Метою відвідин було практичне знайомство з технологією Sous Vide (Су-від), про яку вони слухали на лекціях з вибіркового курсу "Технологія молекулярної кухні". Шеф-кухар закладу, пані Альона, познайомила студентів із принципом роботи обладнання, показала всі стадії технологічного процесу, а на додачу почастувала, виготовленими за допомогою апарату Sous Vide, курячим м'ясом, рибою та десертом.
Щиро дякуємо власникам та персоналу Red Hops Pub за практичне заняття та теплий прийом!