
- понеділок, 31 березня 2025 р.
- Новини кафедри хімії та експертизи харчової продукції
В рамках курсу «Технологічна експертиза харчової продукції» відбулась екскурсія студентів 2 курсу спеціальності «Харчові технології» до випробувальної лабораторії Чернівецької філії ДП «ІВАНО-ФРАНКІВСЬКСТАНДАРТМЕТРОЛОГІЯ». Студенти побачили на місці як працює лабораторія, ознайомилися з основними напрямками роботи, що стосується визначення якості і безпечності харчової продукції, обладнанням, вимогами, які висуваються до акредитованих лабораторій, персоналу, особливостями ведення необхідної документації тощо.
Дякуємо за сприяння керівництву підприємства, завідуючій лабораторії Братенко Любові Степанівні, а також Олександру Горлову за змістовну і цікаву екскурсію.