Перейти до основного вмісту
Екскурсія до Чернівецької філії ДП «ІВАНО-ФРАНКІВСЬКСТАНДАРТМЕТРОЛОГІЯ»

В рамках курсу «Технологічна експертиза харчової продукції» відбулась екскурсія студентів 2 курсу спеціальності «Харчові технології» до випробувальної лабораторії Чернівецької філії ДП «ІВАНО-ФРАНКІВСЬКСТАНДАРТМЕТРОЛОГІЯ». Студенти побачили на місці як працює лабораторія, ознайомилися з основними напрямками роботи, що стосується визначення якості і безпечності харчової продукції, обладнанням, вимогами, які висуваються до акредитованих лабораторій, персоналу, особливостями ведення необхідної документації тощо.

Дякуємо за сприяння керівництву підприємства, завідуючій лабораторії Братенко Любові Степанівні, а також Олександру Горлову за змістовну і цікаву екскурсію.

Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності