Перейти до основного вмісту
Сучава

У рамках Угоди про співробітництво викладачі кафедри хімії та експертизи харчової продукції ННІБХБ професор Кобаса І.М., гарант ОПП «Якість та безпека харчової продукції» та доцентка Воробець М.М., член проектної групи ОПП, розпочали наукове стажування на факультеті харчової інженерії Сучавського університету «Штефан чел Маре» (Румунія).
Вони ознайомилися з матеріально-технічною базою низки лабораторій факультету та мали зустріч з проректором університету професором Штефаном Пурічем і деканом факультету професором Мірча Орояном. Обговорили перспективи подальшої співпраці щодо спільних наукових досліджень, студентських обмінів, участі у наукових конференціях, поділилися практикою організації освітнього процесу, зокрема особливостями освітніх програм.
До обговорення активно залучилася студентка третього курсу, член проектної групи ОПП «Якість та безпека харчової продукції» Заболотня Майя, яка наразі навчається на цьому факультеті за програмою Еразмус+.

Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності