Перейти до основного вмісту
НУХТ олімпіада

30 квітня 2025 року в Національному Університеті Харчових Технологій відбувся ІІ тур Всеукраїнської студентської олімпіади «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції», на якій виступала команда кафедри хімії та експертизи харчової продукції у складі Заболотньої Майї (3 курс «Харчові технології»), Реколци Ігоря (3 курс «Харчові технології») та Брагар Іванни (2 курс «Харчові технології»).

В персональному заліку студентка 3 курсу Майя Заболотня виборола диплом ІІ ступеня. Вітаємо переможницю і зичимо подальших успіхів!

Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності