
- неділя, 23 лютого 2025 р.
- Новини кафедри хімії та експертизи харчової продукції
В суботу 22 лютого відбувся ІІ етап Всеукраїнського конкурсу-захисту учнівських науково-дослідних робіт. В секції хімічних наук представлено 9 робіт з широкою тематикою досліджень: використання наночастинок у аналізі шкідливих речовин та у харчових технологіях, використання природних барвників, порівняння методів визначення білків у харчових продуктах та інші.
Журі у складі: голова - Скрипська О.В., члени журі: Борук С.Д., Грозав А.М., Іваніцька В.Г. та Дійчук В.В - відмітили активність учасників під час конференції, коли вони задавали питання та жваво обговорювали доповіді. Бажаємо учасникам не втрачати свій запал до пізнання та подальших досягнень і звершень.