
- вівторок, 4 червня 2024 р.
- Новини кафедри хімії та експертизи харчової продукції
Невід'ємною частиною освітньої програми є практика, де студенти, окрім аудиторних занять, знайомляться з харчовими технологіями безпосередньо на виробництві. Студенти 224 групи пройшли фахову ознайомчу практику на таких харчових підприємствах:
ТОВ "Смачне м'ясне", с. Маморниця;
ПРАТ "Чернівецький олійно-жировий комбінат", м. Чернівці;
ПАТ "Чернівецький хлібокомбінат", м. Чернівці;
ПП "Essco coffee roastery", м. Чернівці;
ТОВ БХП (ТМ "Бакара Кофі"), м. Чернівці;
Буковинська сироварня "Добрі Ґазди", с. Михайлівка;
ПП "Apero", с. Глибока.