Перейти до основного вмісту
екскурсія на кафедрі

Учні Рукшинського ліцею здійснили захоплюючу екскурсію на кафедру хімії та експертизи харчової продукції і заглянути в таємничий і цікавий світ лабораторій загальної, неорганічної та аналітичної хімії. Вони спробували свої сили в експериментах, досліджуючи властивості різних речовин та спостерігаючи ознаки хімічних реакцій: зміна кольору, випадання осаду та багато інших цікавих речей, які теоретично вивчають в школі. Потім, в лабораторії аналітичної хімії школярі провели низку якісних реакцій для визначення неорганічних аніонів та катіонів.

Далі учням розповіли про спеціальність "Харчові технології" та експрес-методи  аналізу якості харчової продукції. У цій частині екскурсії вони дізналися, що у деяких лабораторіях можна не лише проводити аналіз, а й брати участь у дегустації досліджуваних продуктів, що, безперечно, додало ще більше вражень від відвідування кафедри.

Ми, в свою чергу, запрошуємо учнів знов відвідати нашу кафедру. Ми можемо показати їм ще багато цікавого і пізнавального.

Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності