Перейти до основного вмісту
Довганюк
8-9 квітня 2025 р. у форматі відеоконференції відбулася підсумкова науково-практична конференція ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Харчові технології» 2024-2025 н.р., у якій взяли участь 22 здобувачі з 16 закладів вищої освіти України.  Для об’єктивного оцінювання наукових робіт до складу конкурсної комісії увійшли провідні науковці з різних закладів вищої освіти. Презентацію і розгляд наукових робіт було організовано на секціях «Технології хлібопекарських, кондитерських виробів і переробки зерна», «Технології м’ясних, молочних та олійно-жирових продуктів», «Технології бродильних виробництв і консервування», «Технології харчування та оздоровчих продуктів», «Процеси та обладнання  харчових виробництв».
Вітаємо нашу студентку, Анастасію Довганюк, з ІІІ призовим місцем в  ІІ турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Харчові технології». Анастасія презентувала дослідження, на тему "Вплив композиції гелеутворювачів на реологічні та текстурні властивості майонезного соусу", науковий керівник - доц. Анастасія Сачко.
Джерело: https://nuft.edu.ua/news/podiyi/vitayemo-peremozhcziv-ii-turu-vseukrayinskogo-konkursu-studentskix-nau?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR4P5IEyJJewBu-OUFFzj5vPw0t5BbcGWcoCVM5XnS-sQjF2Nz7OWM5P_H-aaw_aem_mLgPrgDG3txn0Zr7k4lrDA
Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності