
- середа, 9 квітня 2025 р.
- Новини кафедри хімії та експертизи харчової продукції
8-9 квітня 2025 р. у форматі відеоконференції відбулася підсумкова науково-практична конференція ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Харчові технології» 2024-2025 н.р., у якій взяли участь 22 здобувачі з 16 закладів вищої освіти України. Для об’єктивного оцінювання наукових робіт до складу конкурсної комісії увійшли провідні науковці з різних закладів вищої освіти. Презентацію і розгляд наукових робіт було організовано на секціях «Технології хлібопекарських, кондитерських виробів і переробки зерна», «Технології м’ясних, молочних та олійно-жирових продуктів», «Технології бродильних виробництв і консервування», «Технології харчування та оздоровчих продуктів», «Процеси та обладнання харчових виробництв».
Вітаємо нашу студентку, Анастасію Довганюк, з ІІІ призовим місцем в ІІ турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Харчові технології». Анастасія презентувала дослідження, на тему "Вплив композиції гелеутворювачів на реологічні та текстурні властивості майонезного соусу", науковий керівник - доц. Анастасія Сачко.