Перейти до основного вмісту
Студенти-біотехнологи відвідали ТОВ "Чернівецький хлібкомбінат"

У рамках курсу «Промислова біотехнологія» студенти спеціальності «Біотехнології та біоінженерія» відвідали виробничі цехи ТОВ «Чернівецький хлібкомбінат», де ознайомилися з сучасними біотехнологічними підходами у хлібопекарському виробництві.

Під час зустрічі з працівниками підприємства студенти ознайомилися з ключовими етапами виробництва хлібобулочних виробів. Особливу увагу було приділено контролю якості сировини та кінцевих виробів, а також особливостям використання біотехнологічних процесів у хлібопекарській галузі

Важливість біотехнології у харчовій промисловості складно переоцінити, адже саме завдяки їй забезпечується стабільна якість, безпека та вдосконалення хлібопекарських технологій. Такі зустрічі є важливим для закріплення теоретичних знань і розширення професійних компетенцій студентів. 

khlibokombinat

Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності