
- середа, 22 січня 2025 р.
- Новини кафедри біохімії та біотехнології
У рамках курсу «Промислова біотехнологія» студенти спеціальності «Біотехнології та біоінженерія» відвідали виробничі цехи ТОВ «Чернівецький хлібкомбінат», де ознайомилися з сучасними біотехнологічними підходами у хлібопекарському виробництві.
Під час зустрічі з працівниками підприємства студенти ознайомилися з ключовими етапами виробництва хлібобулочних виробів. Особливу увагу було приділено контролю якості сировини та кінцевих виробів, а також особливостям використання біотехнологічних процесів у хлібопекарській галузі
Важливість біотехнології у харчовій промисловості складно переоцінити, адже саме завдяки їй забезпечується стабільна якість, безпека та вдосконалення хлібопекарських технологій. Такі зустрічі є важливим для закріплення теоретичних знань і розширення професійних компетенцій студентів.